Nové profesionální LCD panely Panasonic pro digital signage - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Nové profesionální LCD panely Panasonic pro digital signage

14. srpna 2012, 07.55 | Divize Visual System Solutions skupiny Panasonic System Communications Company Europe představila novou sérii LCD panelů. Prvními produkty série LF5 jsou displeje TH-42LF5 s úhlopříčkou 42 palců a TH-47LF5 s úhlopříčkou 47 palců. Výrobce věnoval pozornost jak jejich vzhledu včetně tenkých rámečků, tak i technickým vlastnostem a bezpečnostním prvkům. Nové LCD panely jsou dostupné od srpna 2012.

Nová série velkoplošných LCD panelů Panasonic s tenkým rámečkem a podporou Full HD rozlišení zaručuje spolehlivé využití v systémech digitálního zobrazení ve veřejných prostorách. Výrobce při jejich vývoji kladl důraz hlavně na ty vlastnosti, díky kterým jsou nové displeje ideální pro zobrazení informačního obsahu ve veřejných prostorech, jako jsou obchody, předváděcí místnosti, vestibuly letišť a nádraží nebo školy a muzea. 

 

Nové profesionální LCD panely Panasonic pro digital signage

 

Vysoká kvalita obrazu i atraktivní design

 

Nová série LF5 vyhovuje díky vysokému jasu 500 cd/m2 a širokému pozorovacímu úhlu (178°) požadavkům zadavatelů i koncových uživatelů, kteří vyžadují pro různorodé aplikace a odlišné úrovně okolního osvětlení jasný a živý obraz ve formátu Full-HD.

 

Displeje série LF5 nabízí nejen zobrazení ve vysokém rozlišení, ale díky tenkému rámečku a hloubce pouze 116 mm také atraktivní design. Rámeček u modelu TH-42L5 je široký jen 18,3 mm a u modelu TH‑47LF5 pak 18,6 mm. Instalaci tak lze provést i ve stísněnějším prostoru. 

 

Panely Panasonic řady LF5: TH-42LF5 a TH-47LF5

 

Digitální panely ideální pro veřejné prostory

 

Displeje série LF5 jsou využitelné v denním i nočním provozu a díky vysoce odolné konstrukci bez ventilátorů1 je eliminováno riziko nasátí prachových částic a nutná údržba je tak zcela minimální. Oba nové displeje mohou být instalovány nejen na šířku, ale i na výšku což je vhodnější pro zobrazování textových informací. Důraz společnosti Panasonic na vysokou spolehlivost pokrývá požadavky na dlouhodobou životnost digitálních informačních panelů a na minimalizaci negativních efektů při degradaci obrazu, se kterými se lze setkat u jiných zobrazovacích panelů. Mezi běžné negativní efekty patří například barevné vady či tmavé skvrny v režimu na výšku. 

 

Panasonic panel - použití v poloze na výšku

 

Nová funkce vyhledávání vstupů umožňuje rychlejší, jednodušší a levnější instalaci a nastavení, a předchází nežádoucímu zobrazování informací o nedostupném signálu. Není-li vstupní signál detekován, displej automaticky vybere další dostupný vstup bez zobrazení chybové hlášky na displeji. Variabilita připojení je zajištěna množstvím vstupů a výstupů včetně HDMI, DVI, VGA a audio. Z displejů řady LF5 lze vytvářet také videostěny o rozměrech až 5 × 5 obrazovek. Integrovaný senzor intenzity okolního světla automaticky upravuje úroveň podsvícení panelu tak, aby byl obraz dobře čitelný a provoz úsporný.

 

Oba displeje jsou v prodeji od srpna letošního roku za tyto doporučené maloobchodní ceny včetně DPH: model TH-42LF5 = 28 794 Kč a model TH-47LF5 = 35 994 Kč. Další informace získáte na webu Panasonic.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Digitální fotografie  

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Digitální video  

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: