Kompaktní projektor 3M MP410 - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Kompaktní projektor 3M MP410

31. května 2012, 01.34 | Společnost 3M uvedla na trh další mimořádně lehký, malý, ale výkonný projektor. Model 3M MP410 se vejde do dlaně, avšak výkon má srovnatelný s klasickými velkými projektory. Výrobce ho směřuje na moderní manažery, obchodníky nebo prezentátory. Uvítají ho profesionálové, kteří na cestách potřebují mobilní zařízení s vysokým výkonem, umožňující prezentovat i větší skupině osob.

Mobilní projektor 3M MP410 se díky rozměrům 10 × 10 × 4 cm a váze necelých 400 g vejde do dlaně a lze jej nosit v kufříku, příruční tašce nebo dokonce kabelce. Před prezentací jej stačí zapojit do zásuvky a promítání může začít, a to buď přímo z projektoru díky interní paměti, nebo po připojení z notebooku, tabletu či smartphonu. K projektoru lze dokoupit USB Wi-fi adaptér. Pak jej lze připojit i bezdrátově a prezentovat bez kabelového propojení. A skupina uživatelů ocení rychlé a jednoduché bezdrátové předávání obrazovky projektoru mezi sebou.

 

kmpaktní projektor 3M MP410

 

Maximální jas je 300 lumenů a promítaný obraz může mít úhlopříčku až 254 cm. Životnost lampy je stejně jako u všech mobilních projektorů 3M 20 tisíc hodin. Vnitřní paměť přístroje má velikost 1 GB, v případě potřeby dalšího místa poslouží slot na paměťovou kartu MicroSD. Samozřejmostí je podpora všech standardních foto-, audio- i videoformátů. Bezdrátově nebo přes kabelové připojení lze promítat jakýkoli obsah, který se zobrazuje na displeji připojeného zařízení.

 

LED projektor

 

Základní údaje:


Světelný zdroj: LED (20 000 hodin)
Jas: 300 lumenů
Velikost promítaného obrazu: úhlopříčka 43 až 254 cm (17–100 palců)
Rozlišení: širokoúhlé WXGA/1280 × 720 pixelů
Paměť: interní (kapacita 1 GB); externí: microSD a USB
Podporované formáty souborů: fotografie – JPG, BMP; video – MOV, MP4, H264, AVI, MKV, DIVX, MPEG4, WMV, WMV3; audio – MP1, MP2, MP3, WMA
Zvuk: vestavěné reproduktory
Připojení: slot na kartu microSD, konektor USB typu A, A/V vstup, konektor HDMI, univerzální I/O konektor, konektor bezpečnostního kabelu; zdířka pro síťové napájení
Kompatibilita: notebooky, tablety, smartphony, USB disky
Rozměry: 105 × 106 × 39 mm
Hmotnost: 375 g (samotný projektor)

 

mobilní LED projektor 3M MP410

 

Kromě USB bezdrátového adaptéru lze dokoupit přenosnou promítací plochu, dálkový ovladač a bezdrátový asistent, což je ovladač a laserové ukazovátko v jednom. Projektor 3M MP410 bude na českém trhu k dostání asi od června za doporučenou maloobchodní cenu 14 974 Kč. Wi-fi USB adaptér stojí 1416 Kč, dálkový ovladač 730 Kč, bezdrátový asistent 1142 Kč a přenosná promítací plocha 2586 Kč. (Všechny ceny jsou včetně DPH.) Seznam konkrétních internetových obchodů a další informace najdete na webu 3M.cz/mpro. Balení kromě samotného mobilního projektoru obsahuje napájecí kabel a síťový adaptér, VGA kabel (k připojení PC), měkké pouzdro, CD s uživatelskou příručkou, nechybí Rychlý průvodce a záruční a bezpečnostní informace. 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

 » Rubriky  » Digitální fotografie  

 » Rubriky  » Digitální video  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: