Kalendář roku 2013: Antalis - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Kalendář roku 2013: Antalis

21. května 2013, 22.40 | Kalendář Antalis se stal absulutním vítězem soutěže Kalendář roku 2013, kterou každoročně vyhlašují časopis Typografia a M.I.P. Group. Do 13. ročníku soutěže se přihlásilo 78 kalendářů, z toho 15 bylo stolních a 10 bylo tištěno digitálně.

 

 

Zasedání hodnotící komise za účasti osobností z oborů polygrafie, fotografie, grafický design, reklama a marketing se uskutečnilo v prostorách společnosti CzechTourism v Orbis Media Center na pražských Vinohradech.Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže proběhlo v rámci veletrhu Reklama-Polygraf 2013 na výstavišti v Letňanech a na byla také k vidění výstava všech kalendářů přihlášených do soutěže.

 

Antalis nástěnný kalendář

 

Antalis v letošním roce do soutěže opět přihlásil dva kalendáře: nástěnný i stolní. Na nástěnném kalendáři Antalis spolupracoval se soukromou Střední uměleckou školou AVE ART Ostrava, stolní kalendář navrhl designér Ivo Štuchal.

 

Antalis - kalendář

 

Antalis kalendář 2013 se znakovou řečí a Braillovým písmem vydal ANTALIS, grafikem je Radek Kuchař, student soukromé Střední umělecké školy AVE ART Ostrava, vytiskla Tiskárna GRAFICO (ofsetový tisk, sítotisk, slepotisk, ražba fólií) a jako tiskové materiály byly použity speciální grafické papíry Antalis. KALENDÁŘ „KYTKA" 2013 vydal ANTALIS, grafikem je také Ivo Štuchal, ofsetem vytiskla tiskárna SENSO, a to opět na speciální grafické papíry Antalis.

 

Antalis - kalendář

 

Přihlášené kalendáře získaly celkem pět ocenění: Antalis kalendář 2013 se znakovou řečí a Braillovým písmem 1. cenu za design, 1. cenu za vyjádření sociální role, 3. cenu za kvalitu tisku a celkové zhotovení a Antalis kalendář „Kytka" 2013 získal 3. cenu v kategorii stolních kalendářů.

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Ze společnosti  

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: