Hledáme nové tváře !! - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Hledáme nové tváře !!

6. ledna 1998, 00.00 | Pokud jste si již četli v rubrice O nás, jistě Vám neušlo, že server pro Vás připravujeme v podstatě ve čtyřech lidech.

Pokud jste si již četli v rubrice O nás, jistě Vám neušlo, že server pro Vás připravujeme v podstatě ve čtyřech lidech. Možná se to nebude zdát, ale každý kdo to kdy zkusil, jistě ví, že pro technické zpravodajství je to málo. Protože naším cílem je přinášet denně zajímavé články z oboru digitálních technologií, rozhodli jsme se vyhlásit nábor spolupracovníků.

Takže co Vám vlastně můžeme nabídnout ?
Vzhledem k tomu, že náš server je zatím zcela nezisková záležitost a ještě nějakou dobu bude, můžeme Vám nabídnout hlavně zajímavou práci nebo spíš hobby. Jako spolupracovník DigitServeru můžete mít možnost se setkat s technologií, kterou by jste si jinak jen těžko vyzkoušeli. Můžete být přímo u zdroje informací. Najít seberealizaci a možná i vědomosti.

Co po Vás budeme chtít ?
Hlavně nadšení a zápal. Kolik práce uděláte, kolik času tomu věnujete je jen otázkou dohody. Co však je nezbytnou podmínkou spolupráce je vážný a seriozní přístup. Náš server přináší technické zpravodajství pro tisíce lidí a je tedy nutné zajistit řádný a plynulý chod.

Co říct závěrem ?
Pokud máte pocit, že máte vědomosti, o které se chcete podělit, nebo jste připraven se věnovat nějakému tématu, nebojte se ozvat. Můžete se zabývat libovolným tématem, které náš server zpracovává, nebo přijít se zcela novým, které bude v souladu s našim zaměřením.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: