Grafitec má nového generálního ředitele - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Grafitec má nového generálního ředitele

31. srpna 2000, 00.00 | Generálním ředitelem společnosti Grafitec s.r.o., českého dodavatele archových ofsetových tiskových strojů, byl s okamžitou účinností jmenován pan Vladislav Hermann.

Generálním ředitelem společnosti Grafitec s.r.o., českého dodavatele archových ofsetových tiskových strojů, byl s okamžitou účinností jmenován pan Vladislav Hermann.

Pan Hermann ponese hlavní odpovědnost za provozní řízení a strategickou orientaci programu Polly v celosvětovém měřítku. Vedení společnosti Grafitec bude i nadále umístěno v Praze a výrobní aktivity včetně ostatních souvisejících činností budou soustředěny v Dobrušce a Blansku.

Pan Herman přináší firmě téměř 30 let zkušeností ve výrobě, strojírenství, obchodu, marketingu a managementu. Původem z České republiky, svou kariéru zahájil v roce 1969 v USA. V roce 1977 začal pracovat pro společnost Allen Bradley/ Rockwell Automation a postupně zastával stále vyšší funkce.

Ve své předchozí pozici ředitele marketingu technologií u Rockwell Automation se mimo jiné podílel na aktivitách této společnosti v České republice. Rockwell Automation je přední světová společnost zabývající se průmyslovou automatizací s ročním obratem přes 4,5 mld. USD.

Pan Hermann se spolu se svou manželkou, která rovněž pochází z České republiky, stěhuje z USA do Prahy.

Pan Michael G. Harris, jenž prozatímně vykonával funkci výkonného ředitele společnosti Grafitec s.r.o. od doby převzetí majoritního podílu soukromou americkou investiční společností Charles Investment Partners je jmenován předsedou představenstva společnosti. V této funkci se bude věnovat přípravě dlouhodobé strategie podniku.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Polygrafie  

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: