EMBAX-Print 99 za dveřmi - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

EMBAX-Print 99 za dveřmi

10. května 1999, 00.00 | EMBAX-Print 99 se již rychle blíží. Ptali jsme se vás, zda jej navštívíte. Zde je zhodnocení ankety a drobná úvaha na téma ekonomičnosti veletrhů u nás.

Brněnské výstaviště se již pomalu začíná chystat na jubilejní 20. ročník výstavy EMPAX-Print. Veletrh s číslem 99 ve jménu se nezadržitelně blíží, a protože se týká i obsahu našeho serveru, budeme mu věnovat svojí pozornost.

První vlaštovkou bylo hlasování, které minulý týden probíhalo a položilo vám jednoduchou otázku : "Chystáte se na výstavu EMBAX 99?" Výsledek 67:163 sice ukazuje, že většina čtenářů bude raději doma, přesto je poměrně povzbudivý. Mezi lidmi z oboru polygrafie se o smyslu a hlavně ekonomičnosti Embaxu hodně diskutuje a dost často je slyšet, že účast společnosti se nevyplatí. Ve světle našeho hlasování však nevypadá Embax tak špatně. Hodně bude záležet právě na vystavovatelích, zda dokážou se svými zkrácenými rozpočty připravit dostatek zajímavých exponátů pro návštěvníky.

Ve spolupráci s redakcí Světa Tisku se budeme od 18. - 21. 5. 99 veletrhu účastnit a přineseme co nejvíc informací. Doufáme, že vás zaujmou a využijete možnost navštívit brněnské výstaviště bez nutnosti opustit pohodlí domova.

Bližší informace o veletrhu najdete ZDE.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Polygrafie  

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: