Canon imageFORMULA ScanFront 300e a 300eP - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Canon imageFORMULA ScanFront 300e a 300eP

21. června 2012, 09.59 | Nabídku Canon rozšířily tyto dva nové ultrakompaktní síťové skenery se softwarem eCopy ShareScan pro pokročilé zpracování dokumentů. Pomocí optického rozpoznávání znaků (OCR) lze při skenování dokumentů data extrahovat a v reálném čase je ověřit a integrovat do stávajících podnikových aplikací. eCopy ShareScan také umožňuje editovatelné dokumenty snadno odesílat rovnou do aplikací jako Microsoft Word a Excel a do informačních systémů včetně SharePoint, OpenText DM, EMC Documentum a iManage Worksite.

Nové síťové skenery Canon imageFORMULA ScanFront 300e a 300eP umožňující integraci dokumentů do podnikových aplikací v reálném čase rozšířily oblíbenou řadu síťových skenerů ScanFront, která nabízí uživatelsky přívětivé rozhraní, spolehlivé zpracování dokumentů a vysokou úroveň bezpečného ovládání, a to vše navíc v kompaktních rozměrech. Nové modely mohou být řízeny a spravovány centrálně na síti, což snižuje náklady na IT a šetří čas. Lze je používat jako skenovací zařízení pro více pracovních týmů současně, v servisních centrech nebo na vzdálených pobočkách. Oba modely poskytují intuitivní řešení snímání dokumentů pro podniky, kde je rychlá integrace dat do podnikových aplikací klíčová, tedy například v oblasti maloobchodu, finančnictví a zdravotní péči a sektoru telekomunikace.

 

Canon imageFORMULA ScanFront 300e a 300eP

 

Skenery ScanFront 300e a 300eP vynikají ultrakompaktním elegantním designem a lze je pohodlně umístit i do kanceláří s omezeným prostorem. Výkonný podávací mechanismus a přímý výstup papíru umožňují bezproblémově najednou skenovat různé druhy dokumentů a různé tloušťky. Oba modely mají zásobník papíru až na 50 listů a skenují rychlostí až 27 listů za minutu (model ScanFront 300eP, skenování formátu A4 na výšku a jednostranně s rozlišením 200 dpi). S intuitivním barevným dotykovým displejem s úhlopříčkou 8,4 palce mohou uživatelé skenery snadno ovládat a rychle se orientovat v nabídce. Model ScanFront 300eP je navíc vybaven ultrazvukovou detekcí dvojitého podávání, která zajišťuje plynulé skenování všech dokumentů, a obsahuje i zabudovaný snímač otisků prstů pro okamžité ověření uživatele.

 

Canon imageFORMULA ScanFront 300e a 300eP

 

Skenery ScanFront 300e/300eP lze připojit a spravovat prostřednictvím softwaru eCopy Sharescan Manager na jedné síti spolu s ostatními zařízeními se softwarem eCopy, včetně samostatných USB skenerů Canon a multifunkčních zařízení. eCopy ShareScan je postaven na platformě, která uživatelům a partnerům umožní dále rozšířit funkce softwaru eCopy prostřednictvím balíčků Business Application Connectors a Document Process Extenders. Uživatelé tak mohou posílat dokumenty z propojených skenovacích zařízení přímo do podnikových aplikací a podnikových systémů pro správu obsahu. Software eCopy ShareScan SDK je k dispozici vývojářům softwaru a systémovým integrátorům, kteří chtějí vyvinout pokročilé workflow pro správu dokumentů.

 

Nové skenery Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP jsou v prodeji od června 2012. Software eCopy ShareScan bude k dispozici také samostatně pro ScanFront 300 a 300eP.

 


 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Skenery  

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: