Canon EOS 5D Mk. III – nový firmware - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Canon EOS 5D Mk. III – nový firmware

15. listopadu 2012, 11.58 | Canon představil novou verzi firmware pro digitální zrcadlovku EOS 5D Mark III. Přidává nové pokročilé funkce pro lepší nahrávání videa i fotografování. Umožňuje využít nové funkce spojené s HDMI výstupem, což je ideální pro profesionální kameramany, a vylepšuje funkci automatického ostření pro fotografování s teleobjektivy. Nový firmware bude dostupný od dubna 2013.

Nový firmware pro digitální zrcadlovku Canon EOS 5D Mark III výrobce připravuje na základě zpětné vazby od profesionálů z řad filmové a televizní produkce. Umožňuje „čistý“ HDMI výstup, vylepšenou celkovou editaci videoklipů a monitoring procesů. Kameramani budou schopni přenášet nekomprimovaná HD videodata (YCbCr 4:2:2, 8 bit) bez vložených ikon nebo symbolů z EOS 5D Mark III na externí rekordér pomocí HDMI. Nová funkcionalita umožní jednodušší editaci dat s minimální degradací obrazu pro větší efektivitu workflow a zároveň dává možnost volby simultánního nahrávání na interní paměťovou kartu. 

 

Canon EOS 5D Mk. III – nový firmware

 

Mezi nové vylepšené funkce patří také časový kód na výstupu přes HDMI na externí rekordér a možnost synchronizace spuštění a zastavení nahrávaní videa se spuštěním a zastavením nahrávání na externím rekordéru. Nový firmware nabízí výstup na externí monitory v reálném čase pro sledování natáčení širším produkčním týmem. 

 

Nový firmware vylepšuje automatické ostření, které umožňuje pokročilé fotografování s více možnostmi. Například umožní ostření pomocí středových křížových bodů s objektivy se světelností až f8, což bylo nyní možné pouze do světelnosti f/5,6.  Nové funkce umožňují fotografům přírody a sportu použít automatické ostření při snímání detailů vzdálených objektů, takže detaily jsou jemné a ostré i při použití teleobjektivu.  

 

Nový firmware bude dostupný od dubna 2013 na adrese Software.Canon-Europe.com.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: