Buxton sluchátka BHP 2000 Spunk - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Buxton sluchátka BHP 2000 Spunk

13. března 2013, 23.57 | Do nejnovější soutěže IDIF, uveřejněné v posledním čísle týdeníku iZIN, věnovalo Planeo Elektro sluchátka Buxton BHP 2000 Spunk, nabízená se sloganem „Vstupte se sluchátky Buxton do světa hudby“. Značka Buxton se od samého začátku věnuje vývoji a výrobě výhradně špičkových sluchátek.

 

A právě díky tomu sluchátka Buxton svou věrnou reprodukcí a dynamikou překračují hranice, na které jste v této cenové kategorii zvyklí. Zvuk je vždy perfektně vyvážený a poslech je tak i dlouhodobě velmi příjemný. Sluchátka jsou osazena prvotřídními měniči a nabízí dokonalý přenos všech detailů hudebního záznamu. Neotřelé zpracování a použití kvalitních materiálů dává sluchátkům této značky punc výjimečnosti.

 

Buxton

 

Aktuálně značka Buxton nabízí na výběr z jedenácti unikátních druhů sluchátek, které osloví svým designem všechny mladé nejen věkem. Velký výběr špuntů s hliníkovým pouzdrem, pozlaceným konektorem a kvalitním měničem, jsou navíc doplněny třemi velikostmi silikonových redukcí pro maximální komfort při dlouhém poslechu. Uzavřené sluchátka mají kvalitní koženkové polstrování náušníků pro pohodlné dlouhodobé nošení a doplněná o skládací konstrukci pro snadné přenášení.

 

Buxton sluchátka BHP 2000 Spunk

 

Díky všem těmto vlastnostem „vymáčknou“ sluchátka Buxton z jakéhokoli zdroje naprosté maximum. Díky promyšlené ergonomii a pohodlnému usazení se můžete plně soustředit opravdu pouze na hudbu. Více informací naleznete na stránkách Buxton.cz, pokud nevíte, kde si je můžete prohlédnout a zakoupit, pak navštivte Buxton.cz/Prodejci. Značku Buxton si na Facebooku oblíbilo už téměř 18 tisíc fanoušků. 

 

Buxton BHP1000

Buxton BHP1110

Buxton BHP1200

Buxton BHP1310

Buxton BHP2000

Buxton BHP2100

Buxton BHP2300

Buxton BHP2400

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Digitální video  

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: