BenQ GP10 Ultra-Lite - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

BenQ GP10 Ultra-Lite

21. října 2012, 15.20 | Nový LED projektor určený hlavně pro domácí uživatele, kteří hledají snadno ovladatelný přístroj pro velkoformátové promítání. Projektor je lehký, váží 1,5 kg, snadno přenosný. Výhodné bezlampové LED provedení poskytuje svítivost 500 ANSI lumenů a podporuje 3D promítání. Uživatel má k dispozici také odnímatelný DVD přehrávač.

 

BenQ GP10 Ultra-Lite je sice kompaktní přístroj, avšak vybaven mnoha praktickými funkcemi a produkuje kvalitní obraz s odpovídajícím barevným podáním. Výborně poslouží, chce-li rodina strávit pohodový čas sledováním filmů, prohlížením fotografií, domácích videoklipů nebo hraním her, ale stejně tak třeba pro multimediální vzdělávání.

 

BenQ GP10 Ultra-Lite s DVD přehrávačem

 

K hlavním přednostem projektoru patří energeticky efektivní technologie LED, možnost projekce na krátkou vzdálenost v HD rozlišení 720p a podpora promítání ve 3D režimu. Náročné zákazníky osloví také svítivost 500 ANSI lumenů, odnímatelný DVD přehrávač, HDMI konektivita a podpora celé řady formátů pro přehrávání. Nechybí ani funkce Wireless Display, slot pro paměťové karty SD a možnost přehrávání přímo z USB paměti. Ozvučení je vyřešeno dvěma vestavěnými 3W stereofonními reproduktory s technologií SRS pro vytvoření dojmu prostorového zvuku.

 

BenQ GP10 Ultra-Lite

 

Díky lehkému kompaktnímu provedení a schopnosti promítat obraz o velikosti 40 palců v HD rozlišení 720p již ze vzdálenosti jednoho metru (zobrazovací poměr 1,2:1) je tento LED projektor použitelný takřka v každé, třeba i velmi malé místnosti.

 

BenQ GP10 Ultra-Lite

 

Použitá technologie LED poskytuje vylepšenou svítivost 500 ANSI lumenů, kontrastní poměr 10 000:1 a věrné zobrazení barev s živými barevnými odstíny a s výborným prokreslením detailů obrazu. Velkou výhodou LED technologie jako zdroje světla je vynikající energetická efektivnost. V Eco režimu projektor dokáže bez výměny projekční lampy pracovat až 30 000 hodin. To při průměrné době provozu pět hodin denně zabezpečí více než deset let bezstarostného promítání.

 

BenQ GP10 Ultra-Lite + DVD přehrávač

 

Na rozdíl od standardních domácích projektorů nevyžaduje GP10 plnou připravenost pokojů pro domácí kino, a to díky vestavěným reproduktorům a odnímatelnému DVD přehrávači. 

 

BenQ GP10 Ultra-Lite - zepředu/zezadu

 

Zásluhou funkce Wireless Display mají uživatelé možnost streamovat HD videa z klasického PC i Macu, funkce USB File Transfer pak umožňuje do vestavěné 2GB paměti projektoru přenést a náhledně přehrát multimediální obsah v podobě videí či fotografií. 

 

BenQ GP10 Ultra-Lite

 

Aby zabezpečil co nejkomplexnější požitek z domácí zábavy, je model GP10 vybaven také všestrannou porcí multimediálních konektorů pro podporu DVD přehrávačů, TV přijímačů, počítačů, tabletů, herních konzolí a zařízení společnosti Apple. Pokud se nechcete obtěžovat s nezkrotnou změtí všemožných kabelů, stačí, když vaše filmy, fotografie a hudební soubory uložíte na přenosný USB flash disk a následně je díky funkci USB Reader přehrajete přímo z něj. K dispozici je dokonce i vestavěný slot pro SD karty, který vám umožní bezprostřední projekci právě pořízených snímků přímo z SD karty. 

 

Projektor BenQ GP10 si můžete zakoupit za 11 490 Kč bez DPH. Více informací najdete na webu BenQ.cz.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Digitální fotografie  

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Digitální video  

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Rubriky  » 3dscena - aktuality  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: