Anketa Digi '99 je šance pro každého - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Anketa Digi '99 je šance pro každého

23. března 1999, 00.00 | Díky pochopení společnosti Olympus vám můžeme nabídnout digitální fotoaparát zcela zdarma! A to nejsou plané sliby.

Server Grafika On-line připravuje ve spolupráci se společností Olympus velkou internetovou anketu Digi '99. Jejím cílem je zodpovědět otázku, zda je český Internet ve své součastné podobě tím správným informačním kanálem o nových technologiích. Jako vzorový okruh poslouží digitální technologie, která patří k dynamicky se rozvíjejícím oborům poměrně těsně spjatým s Internetem a elektronickým publikováním. Proto jsme zvolili název Digi'99, a proto celou akci spolupořádá server Grafika On-line, který se digitální fotografii trvale věnuje.

Abychom získali co nejpřesnější odpověď na položenou otázku, rozhodli jsme se uspořádat anketu a pokusit se pro ni zajistit co největší účast hlasujících. Proto se obracíme na vás, správce českých internetových serverů, aby jste podpořili anketu a pomohli tak najít odpověď na otázku, kterým směrem se má ubírat elektronické technické zpravodajství.

A nyní pozor! Jeden ze tří digitálních fotoaparátů věnovaných společností Olympus je určen pro server, který přivede do ankety největší počet platných hlasů. To znamená, že pokud máte na serveru nevyužitý reklamní prostor, nebo vás napadne jiná forma propagace celé akce, máte poměrně reálnou šanci získat digitální fotoaparát Olympus CAMEDIA C-1000L.

Technické podrobnosti:
Pokud máte zájem o účast na propagaci celé akce, postup je poměrně jednoduchý. Co nejrychleji odešlete email na adresu , ve kterém uvedete jméno serveru, URL a kontaktní osobu. Jako odpověď vám přijde adresa ankety obsahující vaše unikátní identifikační číslo. Tuto adresu budete pak používat po dobu průběhu ankety jako odkaz z vašich reklam či jiných linků.
Anketa bude probíhat od 25.3.1999 do 25.4.1999 na serveru Grafika On-line. Vyhlášení výsledků a vítězů jednotlivých cen proběhne do 10.5.1999 na serveru Grafika On-line.

Závěrem
Celá akce si klade za cíl v první řadě zmapovat názor čtenářů na součastné fungování českého Internetu. Pochopitelně ji lze chápat i jako vhodnou formu prezentace vlastního serveru, protože všechny zúčastněné servery budou uvedeny na speciální stránce ankety.
Pokud vás nyní napadá, že existuje mnoho způsobů, jak podvodným způsobem získat digitální fotoaparát, pak vězte, že podnikneme všechny dostupné kroky k tomu, aby nedošlo ke zmanipulování ankety a všechny podezřelé hlasy vyškrtneme.

--

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Digitální fotografie  

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: