Aaron: Nová prodejna v Hradci Králové - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Aaron: Nová prodejna v Hradci Králové

19. dubna 2013, 12.07 | Společnost Aaron, jeden z největších prodejců digitálních fotoaparátů v České republice, otevřela začátkem dubna novou kamennou prodejnu v Hradci Králové. Je to už pátá prodejna Nová prodejna fototechniky Aaron, vedle dvou v Praze a po jedné v Brně a Ostravě.

 

 

„Otevíráme v pořadí již naši pátou pobočku, protože se snažíme vyjít vstříc zákazníkům, kteří dávají přednost osobnímu kontaktu a chtějí využít rad profesionálů na prodejně, případně si vyzvednout své zboží objednané přes internet osobně a zdarma“, řekl Tomáš Kůs, obchodní ředitel internetového obchodu Aaron.cz.

 

Nová prodejna fototechniky AARON v Hradci Králové

 

Nová prodejna se drží konceptu předchozích prodejen a na ploše téměř 80 metrů čtverečních přináší velký výběr vystaveného zboží. Tradiční sortiment fotoaparátů, videokamer a příslušenství je navíc pečlivě rozšiřován o další digitální produkty, jako jsou kamery do automobilů, IP kamery, sluchátka nebo tablety, o které je v poslední době velký zájem.

 

Nová prodejna fototechniky AARON v Hradci Králové

 

Prodejna se nachází poblíž centra Hradce Králové na frekventovaném místě v ulici Československé armády 231/6 s možností parkování. Otevírací doba je ve všední dny od 10 do 18 hodin, v sobotu pak od 9 do 13 hodin. Mimo možnosti nákupu či vyzvednutí objednaného zboží z e-shopu, nabízí provozovna zákazníkům celou řadu dalších služeb jako odborné poradenství, možnost vyhotovení průkazových fotografií, příjem a výdej reklamací, i možnost sjednat nákup na splátky. Platit lze jak hotově, tak i platebními kartami.

 

Připomeňme, že v Praze má Aaron prodejny v Ječné ulici (Ječná 32, Praha 2) a Na Poříčí (Na Poříčí 11, Praha 1), v Brně na Pekařské 18 a v Ostravě v Reální 4. Navíc má v Praze 2 v Záhřebské ulici AaronLab  fotopráce, vedení firmy, administrativu a sklad. Na webu Aaronlab.cz najdete i on-line fotosběrnu. Kompletní nabídku a samozřejmě také novinky a poutavé akční nabídky najdete na webu AARON.cz.

 

Nápověda k soutěži: průkazkové fotografie.

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Rubriky  » Ze společnosti  

 » Aktuality  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: