Zprávy - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Varta V-Man Zero

24. března 2013, 21.08 | Se sloganem „Energie kdykoli po ruce“ nabízí Varta nový mobilní zdroj energie pro široké spektrum zařízení. Oproti dříve uvedenému modelu V-Man Power Pack je tato novinka cenově dostupnější, má jinou výbavu a novinkou je snazší nabíjení.

 

 

 

Sanyo Eneloop akumulátory

21. března 2013, 08.21 | Tužkové a mikrotužkové NiMH akumulátory nového typu uvedla značka Sanyo s předstihem jako první z výrobců napájecích článků, akumulátorů, baterií, nabíječek a měřicích i kontrolních přístrojů už v roce 2005. Nyní nabízí produkty třetí generace a své portfolio také výrazně rozšířila, aby vyhověla potřebám různých zákazníků.

 

 

 

Novinky Epson II – tiskárny a multifunkce

20. března 2013, 15.55 | V oblasti inkoustových tiskáren a multifunkčních zařízení s integrovanou tiskárnou Epson představil nové modely se systémem velkoobjemových inkoustových nádržek pro kvalitní barevný i černobílý nízkonákladový tisk, ideální pro malé firmy, domácí kanceláře a studenty, ale také nové velkoplošné čtyřbarevné tiskárny. Zajímavá byla také studie Mitri Roufka z IDC.

 

 

 

Transcend JetFlash 810

18. března 2013, 14.17 | Portfolio odolných přenosných pamětí flash značky Transcend rozšířila čtveřice nových modelů JetFlash 810 podporujících rozhraní USB 3.0. Čtyři kapacity paměti odlišují čtyři různé barvy, odolnost je u všech čtyř verzí stejná a zajišťuje ji silikonové („gumové“) zapouzdření a sportovní provedení.

 

 

 

Toshiba: bezpečnostní řešení McAfee

17. března 2013, 21.27 | Toshiba zvyšuje hodnotu svých notebooků a v jejich ceně dodává nyní v závislosti na modelu dvě špičková bezpečnostní řešení McAfee. K notebookům umožňuje zdarma instalovat roční licenci antivirového softwaru McAfee AntiVirus Plus 2013 v hodnotě 1499 Kč a v ceně Ultrabooků zakoupených do 31. 3. je zahrnut bezplatný přístup k roční licenci McAfee Anti-Theft.

 

 

 

Buxton sluchátka BHP 2000 Spunk

13. března 2013, 23.57 | Do nejnovější soutěže IDIF, uveřejněné v posledním čísle týdeníku iZIN, věnovalo Planeo Elektro sluchátka Buxton BHP 2000 Spunk, nabízená se sloganem „Vstupte se sluchátky Buxton do světa hudby“. Značka Buxton se od samého začátku věnuje vývoji a výrobě výhradně špičkových sluchátek.

 

 

 

Point Of View HDMI Smart TV

11. března 2013, 16.30 | Renomovaný výrobce grafických karet, tablet PC a dalších doplňků pro počítače uvedl na trh sadu HDMI Smart TV s bezdrátovou klávesnicí, ideální řešení pro starší LCD televizory nebo monitory s HDMI vstupem. Zastaralé televize promění ve SMART TV, s nimiž se lze připojit na internet, sledovat filmy, hrát hry, psát e-maily, stahovat nejrůznější aplikace a hry zdarma, anebo se spojit s přáteli na sociálních sítích a sdílet fotografie.

 

 

 

Prodejny AARON v Praze, Brně a Ostravě

7. března 2013, 21.02 | AARON má čtyři prodejny, dvě v Praze, a to v Ječné ulici (Ječná 32, Praha 2) a Na Poříčí (Na Poříčí 11, Praha 1), jednu v Brně (Pekařská 18) a jednu v Ostravě (Reální 4). Navíc má v Praze 2 v Záhřebské ulici AARONLAB - fotopráce, vedení firmy, administrativu a sklad.

 

 

 

Chcete se stát novým členem IDIF týmu?

7. března 2013, 19.51 | Mnoho let aktivně působíme po celé České republice, organizujeme vzdělávací a zážitkové kurzy pro zájmové skupiny i jednotlivce a informujeme o novinkách v oblasti fotografie a v dalších oborech, kterými se zabýváme.

 

 

 

Novinky NVIDIA Quadro pro profigrafiku

7. března 2013, 19.34 | NVIDIA připravila novou řadu profesionálních grafických karet Quadro, založených na architektuře Kepler a určených profesionálům v oblastech content creation, designu, inženýringu, zdravotnictví, architektury i zábavního průmyslu. Novou řadu produktů, založených na nejrychlejší a energeticky nejefektivnější architektuře dneška, NVIDIA Kepler, představuje:

 

 

 

Strana výpisu

7 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: