Zprávy - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Pavel Dufek a Petr Šálek ve Voršilce

4. října 2012, 19.20 | Grafik Pavel Dufek a fotograf Petr Šálek mají v říjnu společnou výstavu ve Voršilce. Jedná se o popartové „ilustrofotky“ na téma Železniční most.

 

 

 

Lensbaby Spark

4. října 2012, 09.43 | Společnost Lensbaby na výstavě Photokina představila nový, jednoduchý a cenově dostupný objektiv se selektivním zaostřováním, který podporuje zábavné tvůrčí fotografování. Je určen pro fotografy a fotografky, kteří začínají používat systém objektivů Lensbaby, a pro fotografické nadšence, kteří hledají různé cesty pro zpestření své tvorby. Od září je v prodeji za 2050 Kč a je dostupný ve dvou variantách – pro zrcadlovky Canon a Nikon.

 

 

 

PechaKucha Night Ostrava

3. října 2012, 22.58 | Už podeváté představí Ostravě projekt PechaKucha Night to nejlepší ze současné scény. Design, architektura, fotografie či móda, na „peča kuča“ se rozdíly mezi obory i generacemi stírají, což dokazují plné sály takových míst jako je kino Vesmír, Důl Michal nebo Nová radnice. A v sobotu 13. října zaplní PechaKucha Night prostor ještě neobvyklejší – evangelický Kristův kostel.

 

 

 

Xerox iGen4 zvyšuje produktivitu a obrat poskytovatelů tiskových služeb

3. října 2012, 22.03 | Funkčnost a kvalitu produkčních systémů Xerox iGen4, které zvládnou až 110 plnobarevných nebo černobílých stránek za minutu, si pochvaluje stále více firem zabývajících se tiskovými službami. Produkční systém iGen4 společnosti Xerox pomáhá rozvíjet ziskové příležitosti novými aplikacemi, jednouchým online objednáváním a rozšířenými možnostmi personalizace.

 

 

 

Adobe Acrobat XI s novými cloud službami

3. října 2012, 10.51 | Společnost Adobe Systems Incorporated představila software Adobe Acrobat XI s cloud službami. Program, který je standardem pro formát PDF, je nově vybaven kompletní PDF editací, exportem do aplikace Microsoft PowerPoint, schopnostmi ovládání dotykem pro tablety a integrovanými cloud službami včetně uzavírání smluv přes web díky Adobe EchoSign.

 

 

 

Fototrade: Den otevřených dveří "PROFIDAY"

3. října 2012, 10.01 | Společnost Fototrade ve čtvrtek 11. října 2012 pořádá tradiční Den otevřených dveří "PROFIDAY" na tradičním místě – v hotelu ACADEMIC Roztoky u Prahy. Program akce je zaměřen na prezentaci profesionální fotografické techniky značek Hasselblad, Leica, Nikon, Olympus a Tamron, ale i dalších, a připraven tak, aby plně uspokojil jak profesionální, tak amatérské fotografy.

 

 

 

FOMEI TOP 2012

3. října 2012, 09.36 | Tradiční FOMEI TOP se koná 4. a 5. října 2012 v Hradci Králové v prostorách společnosti FOMEI. Jako vždy, ani letošní ročník této pravidelně konané akce není jen výstavou nových a zajímavých produktů z portfolia FOMEI a možností si je prohlédnout zblízka, vzít do rukou a vyzkoušet, ale také příležitostí k setkávání lidí, kteří mají společné zájmy, zdrojem informací a také inspirací.

 

 

 

Olympus Pen E-PL5

3. října 2012, 01.31 | Olympus na mezinárodním veletrhu Photokina 2012 v Kolíně nad Rýnem, největší evropské výstavě fotografické techniky a zobrazovacích technologií a jejich využití v praxi, představil dva nové systémové kompaktní fotoaparáty řady Pen, E-PL5 a E-PM2. Představil funkce pro přímé sdílení dat na sociálních sítích a webových stránkách s využitím bezdrátové komunikace s chytrým telefonem s využitím Flash Air.

 

 

 

Carson: nové čistící pomůcky

2. října 2012, 00.47 | Firma Carson Optical, Inc., uvedla na trh zajímavou novinku v oblasti čistících technologií – kolekci čistících štětečků C6 na objektivy, ale také monitory notebooků nebo displeje tabletů s mobilních telefonů. Takovéto štětečky samozřejmě nejsou na trhu žádnou novinkou, nabízí je několik značek a v různém provední, nová je technologie, která posloužila pro jejich výrobu.

 

 

 

Canon PowerShot SX50 HS s 50násobným optickým zoomem

1. října 2012, 14.03 | Nový univerzálně použitelný kompaktní fotoaparát v nejvyšší řadě PowerShot SX nabízí 50× optický zoom s rozsahem 24-1200 mm a optickou stabilizací, vylepšenou funkci Zoom Framing Assist, 12Mpx senzor a HS System s procesorem DIGIC 5, možnost ovládat ručně, anebo využít Smart Auto, vyvážení bílé pro vícenásobné oblasti, režim rychlého souvislého snímání, Full HD video, výklopný LCD a digitální hledáček, výklopný blesk a sáňky pro externí blesk.

 

 

 

Strana výpisu

... 15 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: