Zprávy - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

NEC: pokročilé vícedotykové public displeje

22. listopadu 2012, 20.45 | Společnost NEC Display Solutions Europe představila pokročilé multi touch screen řešení pro public displeje. Velké 46“ a 65“ public displeje vybavené tímto dotykovým řešením přinášejí novou úroveň interaktivity pro retail signage, učebny, školící místnosti nebo firemní jednání.

 

 

 

Fujitsu Forum 2012 – důležité a zajímavé novinky

20. listopadu 2012, 10.06 | Letošní Fujitsu Forum s mottem „Přetváříme ICT, přetváříme business” přivítalo přes 12 000 návštěvníků. Byla to největší akce jednoho dodavatele v oboru ICT v Evropě a společnost Fujitsu na ní jako každý rok představila své strategické produkty: novou verzi datového centra FlexFrame pro správu unifikovaných prostředí SAP, koncepci osobního i firemního cloudu, ale i dotyková zařízení X Line – designové počítače a tenké klienty a displeje.

 

 

 

Toshiba AT300SE

19. listopadu 2012, 20.21 | Nový tablet na trhu doplnil model AT300. Je postaven pro operační systém Android 4.1 Jelly Bean, vybaven rychlým a efektivním procesorem NVIDIA Tegra 3 a zaujme také stylovým metalickým designem v kombinaci s plastickým „tečkovaným“ povrchem krytu zadní strany, který zajišťuje příjemné držení bez obav, že tablet vyklouzne z ruky.

 

 

 

Acer Iconia Tab A110

17. listopadu 2012, 18.09 | Stylový tablet, umožňující nejen snadno surfovat na internetu nebo sledovat multimédia, ale také pracovat. Má sedmipalcový displej a váží necelých 390 g. Jeho velmi kompaktní provedení usnadňuje ovládání i přenášení, lze ho nosit v brašně, batohu, nebo i v kapse. Uživatel ho může mít neustále u sebe a číst, hrát hry, komunikovat, pracovat s internetem, plánovat denní program.

 

 

 

Canon EOS 5D Mk. III – nový firmware

15. listopadu 2012, 11.58 | Canon představil novou verzi firmware pro digitální zrcadlovku EOS 5D Mark III. Přidává nové pokročilé funkce pro lepší nahrávání videa i fotografování. Umožňuje využít nové funkce spojené s HDMI výstupem, což je ideální pro profesionální kameramany, a vylepšuje funkci automatického ostření pro fotografování s teleobjektivy. Nový firmware bude dostupný od dubna 2013.

 

 

 

Fujitsu Forum 2012 Mnichov

12. listopadu 2012, 10.03 | Ve dnech 7. a 8. listopadu se v mnichovském ICM – Mezinárodním kongresovém centru konala největší IT konference v Evropě – Fujitsu Forum. Jeho účastníky jsou hlavně profesionální uživatelé a IT manažeři nejen z Evropy, ale z celého světa. IDIF se zúčastnil akce pro novináře, jejíž součástí byla i exkurze ve výrobním závodu Fujitsu v Augsburku, a zajímavé postřehy vám nabízí v několika článcích.

 

 

 

FOMEI TOP Prešov 2012

12. listopadu 2012, 08.27 | Také v letošním roce bude společnost FOMEI v Prešově představovat novinky ze své bohaté nabídky, především z oblasti studiového vybavení a fotografického tisku. Prezentační akce se zúčastní i NIKON se svými novinkami. Tato největší fotografická akce na východním Slovensku se koná ve čtvrtek 15. 11. 2012.

 

 

 

Roadshow o 3D grafice/CINEMA Days 2012

8. listopadu 2012, 08.10 | Chcete se na vlastní oči přesvědčit o tom, že 3D grafika nemusí být výsadou špičkových specialistů? Že nabízí zajímavé možnosti i pro tradiční 2D grafiky, kteří chtějí vyzkoušet něco jiného bez nutnosti statisícových investic? Pak vás zveme na roadshow o 3D grafice, která proběhne ve dnech 13. až 15. 11. 2012 postupně v Praze, Brně a Bratislavě.

 

 

 

Canon: skenery s podporou mobilních zařízení a cloudu

7. listopadu 2012, 21.17 | Canon představil CaptureOnTouch Mobile, bezplatnou aplikaci pro Apple iOS a Android zařízení, která spolu s novými Wi-Fi skenery umožňuje přímé skenování do cloudových aplikací a sdílení dokumentů, kompaktní skener imageFORMULA DR-C125W s integrovanou Wi-Fi umožňující bezdrátové skenování do chytrých telefonů, tabletů a počítačů a Wi-Fi jednotku WU10 jako volitelný doplněk pro přenosné skenery Canon.

 

 

 

UPM Praha: listopadové neděle pro rodiny

5. listopadu 2012, 21.05 | Hlavní budova UPM – Uměleckoprůmyslového musea v Praze byla veřejnosti poprvé zpřístupněna 18. listopadu 1900, tedy před 112 lety. Vedení musea proto připravilo zajímavou akci: všechny listopadové neděle mají rodiny s dětmi do UPM volný vstup.

 

 

 

Strana výpisu

... 12 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: