Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Problem s casovacem (reset)

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Problem s casovacem (reset)

Autor: Roman Er

17:03:35 16.01.2009

Diky moc problem jsem uz vyresil :)

Citovat příspěvek

 

Problem s casovacem (reset)

Autor: Roman Er

11:33:41 14.01.2009

Zdravím všechny potřeboval bych poradit s tím to AS

movieclip.prototype.timeoutRunter = function (dauer,feld) {
sek = int(getTimer()/1000-reset);
r_obj = {};
r_obj.min = int((dauer - sek)/60);
r_obj.sek = int((dauer - sek)%60);
if (r_obj.min < 10) r_obj.min = "0" + r_obj.min;
if (r_obj.sek < 10) r_obj.sek = "0" + r_obj.sek;
this[feld] = (sek>dauer) ? this[feld] = "TimeOut !" : this[feld] = r_obj.min +" " ;
}



zde je resetovací funkce

reset=getTimer()/1000;
timeoutRunter(1800,"_parent.ausgabeR");



zakladni MOVIE
do te se načtou jako movie odpočet 1 je vše OK ale pote co se načte odpočet 2 resetuje se odpočet 1
pro některé to bude banalita ale mne se to nedaří vyřešit :(

Děkuji mnohokrát

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: