Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



flash animace

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: flash animace

Autor: crysa

12:26:36 07.06.2008

PS. znalost OOP podminkou

Citovat příspěvek

 

Re: flash animace

Autor: crysa

12:25:36 07.06.2008

objekt mc_pozadi k nemu AS class kde se nastavi co bude za pozadi a funkce pro skryvani a objevovani

objekt mc_pozadiWebu k nemu AS class v ni pole se vsema mc_pozadi a jedna funkce ukazPozadi(id), ktera zajisti start skryvani staryho a objeveni novyho pozadi

klik na tlacitko = mc_mc_pozadiWebu.ukazPozadi(id);

Citovat příspěvek

 

Re: flash animace

Autor: Antra

13:08:05 06.06.2008

chci menici se objekt.....a chci aby se menil jakmile kliknu na tlacitko... staci?

Citovat příspěvek

 

Re: flash animace

Autor: crysa

20:25:24 05.06.2008

asi to budes muset vic rozepsat, zda se, ze nejsem sam kdo nechape posledni souveti

Citovat příspěvek

 

flash animace

Autor: Antra

11:34:48 05.06.2008

Ahoj, mam problem s vytvorenim flash animace v flash webu...Pri kliknuti na button se button premisti na jine misto a v prubehu toho se bude menit pozadi flashoveho webu (pozadi mam uz vytvorene 10 obrazku). Mam to normalne naimportovat jako bych delal animujici bar, ale kde co zaskrtnout aby se to menilo kdyz kliknu na ten bar :) dik moc

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: