Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



z php do flashe (i naopak) ?

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: z php do flashe (i naopak) ?

Autor: Koky

14:17:25 19.02.2008

jukni na flash.cz tam se resilo jak predavat promenne v html.

Citovat příspěvek

 

z php do flashe (i naopak) ?

Autor: mt

21:35:43 30.01.2008

Ahoj, mam takovy problem....
Asi kazdy znate flashovy header s tlacitky menu, u kterych pri kliknuti zustanou tlacitka v nejake urcite fazi animace a pri kliknuti na jiny animace puvodniho tlacitka dokonci a najede zase nova od toho, na ktery jsem kliknul - to mi v poho funguje. Jenze jen do te doby, dokud mam celou stranku ve flashi - tudiz se nemeni url a nenacita se ten flash znova. Mam totiz web v php a potreboval bych, aby to fungovalo i tehdy, pokud se meni url (napadlo me, ze by to mohlo jit treba pomoci toho, ze by to ziskavalo nejakou promenou z aktualni stranky z php) Docetl jsem se o nejakych LoadVariables(), ale nejak jsem to nedokazal zkombinovat tak, aby to fungovalo. Kdybyste mi nekdo mohl napsat trosku podrobnejsi popis toho, jak toho docilit, nebo zdrojove soubory, tak bych byl moc vdecny. Jsem s flashem teprv zacatecnik, tak kdyz mi povite jen neco, tak z toho asi moc nepoberu. Ale kazda rada dobra ;-)
Dik moc

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: