Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Obrazky do flashoveho videa.

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Obrazky do flashoveho videa.

Autor: dredie

0:20:52 18.10.2006

1) udelas nekolik desitek key framu ve flashi
2) ke kazdemu pripojis akci rikajici flashi, aby nacetl dynamicky obrazek napr. img01.jpg,img02.jpg (cislo menis pomci inkremenatce promenne, tu musis samozrejme zakombinovat do nazvu toho obrazku) do objektu MovieClipLoader
3) vtytvoris tlacitka s akcemi stop() a play()
4) progressbar udelas tak, ze podle cisla framu pomoci skriptu nastavis sirku ctverce (nebo pozici cudliku na progressbaru). Nejlepsi asi je brat to pres procenta - brogress bar bude dlouhy max. 100px coz je 100%, kdyby mela animace delku taky 100 frame (coz byt nemusi), tak frame 20 predstavuje 20%, coz je 20px sirky progressbaru. Pokud bude mit animace treba 120 frame, prepocet zajistis pomoci jednoduchych matematickych operaci s promennymi

co se tyce zmeny pouze casti obrazku - tak to opravdu nevim, myslim ze flash nic takoveho neumi... nikdy jsemo nicem podobnem neslysel, navic by stejne musel cely obrazek nacist, aby porovnal rozdil, takze ve finale by to bylo jedno. Obrazky totiz podle me neukryvaji v sobe informace o tom, kterou cast zmenit na co.

Citovat příspěvek

 

Obrazky do flashoveho videa.

Autor: Lidoopus2

15:07:33 13.10.2006

Dobry den,
mam nekolik desitek obrazku a rad bych je dal do flashoveho videa. Existuje na to nastroj?

Jeste detaily:
- Na dvou po sobe jdoucich images se zmeni jen cast, bylo by fajn kdyby to ten nastroj zohlednoval.
- Chtel bych tam mit standardni ovladaci prvky play, pause, progress bar, ...

Diky za vas cas.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: