Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Prosím o pomoc! Flash banner.

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Prosím o pomoc! Flash banner.

Autor: Honza B.

18:57:57 13.09.2006

Ahoj,
jestli trochu rozumis anglicky ,tak vse zjistis tady
[url]http://www.adobe.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=tn_14143. [/url]

To nikdo nevi jak se udelaa to tlacitko, vzdyt je takovych reklam na netu spousta - kdy vam to vyjede pres stranku a teprve az stisknete tlacitko zavrit, flash zmizi..... :S

Citovat příspěvek

 

Re: Prosím o pomoc! Flash banner.

Autor: sedlon

14:33:07 13.09.2006

ahoj, byl bych rad, kdyby jsi se trochu rozepsal o tom procentu. Proc se ti to nezobrazovalo a jak jsi to vyresil. To jak dostat flashovou cast jinak z xhtml dokumentu, to nevim :). Leda ten flash nahrat do ramu.

Citovat příspěvek

 

Re: Prosím o pomoc! Flash banner.

Autor: Honza B.

22:53:58 12.09.2006

Tak ty procenta jiz jsem vyresil. Ted uz jenom to zaviraci tlacitko.

Citovat příspěvek

 

Prosím o pomoc! Flash banner.

Autor: Honza B.

14:05:42 12.09.2006

Zdravím,
dělám flash banner,který bude vyskakovat na úvodní stránce. S flashem jsem zatím dělal pouze animaci, actionscript mi nic neříká. Tak kdybyste mi někdo prosím zodpověděl na mé otázky, byl bych velice vděčen.

[bold]1. [/bold] Má v něm běžet text, který se načitá z externího txt souboru. To funguje správně až na jednu věc, nevím proč, ale nezobrazuje se mi znak procenta "%" . Action script je následujicí:

[bold] loadvariablesNum("text.txt",0);
System.useCodepage=true[/bold]

-žádne znakové omezení jsem nepoužil, a font je Arial

[bold]2. [/bold] Potřebují udělat zavirácí tlačítko, aby se flash banner úplně vypnul. Nevím jak.


Děkují všem za pomoc.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: