Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



Corel - délka křivky

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Corel - délka křivky

Autor: Flee

12:21:26 23.10.2011

Pokud bude třeba vytvořit něco přesně, jak se říká do ruky, rádi pomůžeme ;-) Zabýváme se transformací křivek v CorelDraw a zjištění délky je základní dovedností . Jinak, skvělé diskuzní fórum, díky (tu)
http://www.oaksoft.cz

Citovat příspěvek

 

Re: Corel - délka křivky

Autor: Petr V.

15:07:59 08.10.2011

http://macromonster.com/index.php?mod=descr&id_desc=60

Citovat příspěvek

 

Re: Corel - délka křivky

Autor: retoncz

7:50:28 05.10.2011

http://www.printnet.cz/index.html?jak_mierzyc=1

Citovat příspěvek

 

Re: Corel - délka křivky

Autor: JarWailg

18:29:19 15.03.2011

sakra s tou rychlostí hledání bys měl ale přece jen něco udělat ;)

Citovat příspěvek

 

Re: Corel - délka křivky

Autor: Jirka S.

8:05:36 15.03.2011

Děkuji moc, přesně tohle jsem hledal už několikrát, ale nějak se mi to nedařilo. (tu)

Citovat příspěvek

 

Re: Corel - délka křivky

Autor: JarWailg

16:10:54 03.03.2011

Už jsme tu o tom psali. :-(
zkus
http://forum.grafika.cz/read.php?77,2259025,2991460#msg-2991460

Citovat příspěvek

 

Re: Corel - delka krivky

Autor: pp21

10:37:14 03.03.2011

To nevím, ale pohledal bych oberonplace.com , myslím že tam něco k tomu
bude.

Koukám že to umí makro Curve Works, jen není free (ke stažení 14ti denní
trial):
http://www.oberonplace.com/products/curveworks/curvestats.htm

No a nebo jeden méně sofistikovanější postup:
http://www.grafika.cz/art/vektory/corel_obvod.html

-pp-


Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Corel - délka křivky

Autor: Jirka S.

8:54:16 03.03.2011

Nevíte prosím někdo, jestli existuje nějaká metoda, nebo plugin do Corelu který by mi změřil délku křivky?
Samozřejmě že ne rovné, to bych použil kótování...
Předem Děkuji za každý nápad, nebo radu :o)

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: